Podologie Ertvelde werd opgericht in maart 2011 door Dana Neirinck naast brouwerij van Steenbergen in de Lindenlaan te Ertvelde (Evergem). Sinds 1 december 2013 is de praktijk verhuisd naar Jacob van Arteveldelaan 6, 9940 Ertvelde. 

Vanuit de praktijk kijkt U uit op het sportpark van de Hoge Wal. De praktijk is uniek in het Meetjesland en goed bereikbaar vanuit Gent, Evergem, Zelzate, Assenede en Eeklo zowel met de auto als het openbaar vervoer. Tevens is de praktijk toegankelijk voor rolstoelen!

Vandaag de dag is de praktijk uitgegroeid naar 5 podologen op meerdere locaties. Zo kunnen we U nog beter van dienst zijn, dichter bij huis.

Om kwalitatief hoogstaande behandelingen te kunnen uitvoeren volgen wij op regelmatige basis bijscholingen zowel in het binnenland als in het buitenland. Ook heeft ieder van ons zich gespecialiseerd in een andere doelgroep.

Als podoloog onderzoeken en behandelen we allerlei klachten en aandoeningen ter hoogte van de voet. Maar ook knieklachten, heupklachten en rugklachten die hun oorzaak vinden in de voet kunnen wij verhelpen.

Bent U niet zeker wat wij voor U kunnen betekenen? Neem dan een kijkje welke klachten we kunnen behandelen of kom eens lang voor een adviesgesprek.

Belangrijk bericht

Heb je een afspraak op te Ertvelde?
Dan dien je rekening te houden met een omweg via Kluizen!

omweg kluizen